Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a palacsintatésztáb...

Miért kell a palacsintatésztába szódavíz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 16:11
 1/8 A kérdező kommentje:
a sima nem jó?
2011. máj. 7. 16:13
 2/8 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Jó a sima is, de a szódától könnyebb, lesz a tészta. Van aki csak szódát vagy ásványvizet rak bele, van aki csak tejet, van aki szódát és tejet. Ízlés szerint lehet variálni.
2011. máj. 7. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
A szódában a szénsav a lényeg, ami a tiszta vizből hiányzik. Nem mindenki rak bele, de ettől levegősebb, könnyebb lesz a tészta.
2011. máj. 7. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Állományjavítónak. Vagyis azért hogy puhább, ehetőbb legyen az állaga.
2011. máj. 7. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak tejet használok és egy csapott teáskanál szódabikarbónát.
2011. máj. 7. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Én meg csak sima csapvizet használok és egy kis sütőport vagy szódabikarbónát, ezektől is könnyű, levegős lesz a tészta.
2011. máj. 7. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim válasza:
Igen,azért hogy könnyebb legyen a tészta. Én mindig tejet és vizet is teszek bele,de szerintem sima vízzel is ugyanolyan jó.
2011. máj. 10. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Speed2011 válasza:
mert így jobb lesz a tészta,nem fog leragadni
2011. máj. 24. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!