Miért kell a palacsintatésztába szódavíz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 16:11
1/8 A kérdező kommentje:
a sima nem jó?
2011. máj. 7. 16:13
2/8 Tinker Bell válasza:
Jó a sima is, de a szódától könnyebb, lesz a tészta. Van aki csak szódát vagy ásványvizet rak bele, van aki csak tejet, van aki szódát és tejet. Ízlés szerint lehet variálni.
3/8 anonim válasza:
A szódában a szénsav a lényeg, ami a tiszta vizből hiányzik. Nem mindenki rak bele, de ettől levegősebb, könnyebb lesz a tészta.
4/8 anonim válasza:
Állományjavítónak. Vagyis azért hogy puhább, ehetőbb legyen az állaga.
5/8 anonim válasza:
Csak tejet használok és egy csapott teáskanál szódabikarbónát.
6/8 anonim válasza:
Én meg csak sima csapvizet használok és egy kis sütőport vagy szódabikarbónát, ezektől is könnyű, levegős lesz a tészta.
7/8 anonim válasza:
Igen,azért hogy könnyebb legyen a tészta. Én mindig tejet és vizet is teszek bele,de szerintem sima vízzel is ugyanolyan jó.
8/8 Speed2011 válasza:
mert így jobb lesz a tészta,nem fog leragadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!