Mit készítenétek napraforgómagból?
Figyelt kérdés
Rengeteg hántolt, sótlan napraforgómagom van, fél kiló biztosan. Eredetileg azért vettem ennyit, mert halvát csináltam belőle. Szoktam belőle a kenyér, zsemle, pogácsa tetejére (vagy bele) szórni, de nehezen fogy.
Ezeken kívül van valakinek valamilyen ötlete? :)
2021. febr. 20. 22:44
1/9 anonim válasza:
Fél kg azért messze van a rengetegtő.
Ennyit 2 film alatt megeszek nőként.
Tedd fagyasztóba, enni nem kér.
Vagy add a madaraknak
2/9 anonim válasza:
Ha sütsz rántott dolgokat, akkor a zsemlemorzsába keverhetsz, azon kívül szotyis kekszhez vagy müzliszelethez is használhatod.
3/9 anonim válasza:
Én salátára szórnám és joghurtba is keverném, mert nagyon finom és egészséges!
4/9 anonim válasza:
Én szoktam venni egy kilót, és két három adagban sütőben 15 perc alatt ,(elötte kicsit sós vízzel átmosom) lepirítom, és baromi finom rágcsa.
5/9 anonim válasza:
Esetleg csinálnék hamis diót, nem jut eszembe hogy hívják, de sok bolti péksütiben napraforgómag van dió helyett, és nekem ízlik.
6/9 anonim válasza:
Szezámmagból szoktam tahinit készíteni. Ugyanezen módszerrel megpróbálnám a naprafogómagokat feldolgozni. Szerintem elég izgalmas cucc lenne belőle. Mondjuk lehet, létezik már ilyen és neve is van, csak én nem tudok róla!
7/9 anonim válasza:
1-es válaszát én is osztom.Tedd egy madáretetőbe (ha van olyanotok).Ami neked fölösleg,az nekik ilyenkor télen az életben maradást jelenti,ha találnak egy kis ennivalót. :)
8/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármibe beleszórhatod. Gyümölcssaláta, rántott hús, reggeli müzli, ...
9/9 anonim válasza:
Krémet lehet belőle csinálni, fűszerezve, finom pirítósra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!