Hogyan pirítsam/pörköljem a napraforgómagot?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:55
1/2 anonim válasza:
Akár tepsiben, de lehet lábasban is a lényeg, hogy folyamatosan kevergesd. Ja és nem árt közben kóstolni is, hogy meg ne égjen. A végén hasznos lehet, ha megszenteled vízzel amíg forró. Persze csak óvatosan, nem szabad eláztatni. A kevés víztől könnyebben tudod majd törni a magot.
2/2 anonim válasza:
én mikróban szoktam max teljesítményen, időnként megkevergetve. Mikor a kezeddel kevergeted,akkor érzed, mennyire nyirkos még. Ha már száraz, és pirított illata is van, akkor kész, a színén nem sokat fogsz látni. Én 2 adagot odaégettem, de a 3.-ra már jó lett, kitapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!