Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tévedésből nyers kesudiót...

Tévedésből nyers kesudiót vettem, és elég gumi íze van, hogy tudnám ehetővé tenni (részletesen) - pörköljem, miben hogyan meddig stb. vagy?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok nem linkeket! :)
2011. júl. 21. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
serpenyőben meg lehet pörkölni
2011. júl. 21. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 tetro ***** válasza:
serpenyő, só. vagy használd el valami ételhez
2011. júl. 21. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
aha... és hogyan? :S
2011. júl. 21. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
beledobod a forró serpenyőbe, alacsony fokozatra állítod és folyamatosan kevergeted...színéről látni fogod, ha jó
2011. júl. 21. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket! :)
2011. júl. 21. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, nem kell más, csak serpenyő. Bele a diót, és kevergesd. az illatán, színén látszódni fog, hogy pörkölődik.

Én úgy szeretem, ahogy vetted. Nem pörkölten. :)

2011. júl. 21. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!