Tévedésből nyers kesudiót vettem, és elég gumi íze van, hogy tudnám ehetővé tenni (részletesen) - pörköljem, miben hogyan meddig stb. vagy?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várok nem linkeket! :)2011. júl. 21. 11:00
2/6 tetro válasza:
serpenyő, só. vagy használd el valami ételhez
3/6 A kérdező kommentje:
aha... és hogyan? :S
2011. júl. 21. 11:12
4/6 anonim válasza:
beledobod a forró serpenyőbe, alacsony fokozatra állítod és folyamatosan kevergeted...színéről látni fogod, ha jó
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket! :)
2011. júl. 21. 11:15
6/6 anonim válasza:
Igen, nem kell más, csak serpenyő. Bele a diót, és kevergesd. az illatán, színén látszódni fog, hogy pörkölődik.
Én úgy szeretem, ahogy vetted. Nem pörkölten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!