Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jobb ha megpároljuk az almát...

Jobb ha megpároljuk az almát az almáspitébe?

Figyelt kérdés

Nem lesz lekvár szerű úgy?

Köszönöm, ha válaszoltok!


2010. aug. 17. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
jobb
2010. aug. 17. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Van, aki úgy szereti, van aki inkább nyersen.

Édesanyám megpárolja, nekem igy eléggé lekvárszerü, nem igy szeretem.

Én csak becukrozom a lereszelt almát, fahéjat is teszek bele, és fél óra múlva kicsavarom a levét (azt szörpként meg lehet inni, vagy zselésitövel lekvárt lehet belöle késziteni), és úgy rakom a pitébe. Igy mire megsül, nem marad teljesen nyers, de még felismerhetök az almaszálak, és kicsit lehet rajta harapni valamit.

2010. aug. 17. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! én nem reszelem, hanem nagyon vékonyra gyalulom és picit citromlével átpárolom.még felismerhetőek az almaszeletek és a pite is isteni finom így.

üdv.

2010. aug. 17. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én lereszelem, állni hagyom, kinyomkodom és utána cukrozom meg. Egy kevés vaniliás pudingport keverek bele, ami felszívja a felesleges nedvességet.
2010. aug. 17. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig nyersen készítettem, mondván, úgy finomabb, meg talán még egészségesebb is (több vitamin marad benne, ha nem teszem ki annyi hőnek).


Aztán megkóstoltam a nővéremét, aki párolja előtte, na azóta én is így sütöm:)!

De csináltam már vaníliás pudinggal is (egy zacsi 2 kg almához), nagyon finom!

2010. aug. 17. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy döntöttem, kipróbálom mindenki ötletét, de persze nem egyszerre:)

2010. aug. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!