Hogyan kell elkészíteni a "legendás melegszendvicset"?
A legendás melegszendvics receptje:
Hozzávalók:
Repülőjegy
Kitartás
1 heti hideg élelem és dupla frottír zokni (a hideg ellen)
Végy sok sok ezer forintot, utazz el a Himalája egyik legeldugottabb, Mel' Eagh Szeandvits kolostorába,ahol a kék ruhás ógörög telepesek először kikötöttek a Rajna és a Kékestető (híres himalájai csúcs) találkozásánál. Könnyen megtalálod, egy nagy rózsaszín épület, tele piros rajzokkal, egyesek szerint egy melegszendvicseket ábrázolnak. Itt hosszú évek meditációjával, böjttel, léböjtkúrákkal, és jakzsír szopogatásával érheted el azt a lelkiállapotot, amikor megtudod a titkos receptet a négy fő istenség egyikétől. Ekkor visszatérhetsz haza, a titokkal a kezedben.
Magyarra fordítva,amikor hazaérsz a hosszú éhezés után, úgy tele lesz a t*köd az egésszel, hogy egy sima melegszendó is legendásnak fog tűnni, akármiből is van, akárki csinálta, csak végre ehess valamit.
Remélem sokat segítettem.
szmötyi?????
esetleg próbáld meg vaj helyett a sajtrémet,bocisajtot,vajkrémet vagy ilyeneket....
szmötyi...........
mi így szoktuk :
megkenjük a kenyeret vajjal,ráteszünk valamilyen szalámit aztán hagyma,paprika,paradicsom,ketchup és legvégül nagy vastag réteg sajt !
én csak a spanyolosat ismerem.. :DDDDD
(tökmindegy mi van rajta, lebaszod elé az asztalra és - Ollé!)
Az a gyanúm, bementél valami büfébe, és ott kápráztattak el, menj vissza és kérdezd meg mit kennek rá, de nehogy lelombozódj! :D
Ugyan már csak nem képzeled,hogy egy büfében besamelt fognak rá főzni?
Ha vaj helyett nyomós sajtkrémet teszel rá,a hatás ugyanaz.
Én úgy szoktam,hogy felvágom a kenyeret, a májkrémbe rakok egy kis főtt tojást(persze ezt összetörve), aztán megkenem a kenyeret ezzel a tojásos májkrémmel,szórók rá lila hagymát,aztán sajtot és beteszem a melegszendvics sütőbe.
Nekem ez a legendás :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!