Golyókat akarok gyúrni a tésztából, de nyúlós és ragadós... Mit kell vele csinálni?
Figyelt kérdés
Tej és liszt van benne egyelőre, mit tegyek még bele, hogy ne legye ilyen?2021. jan. 23. 13:17
2/20 anonim válasza:
Utána mit szeretnél vele csinálni? Sütni, főzni? Mint végtermék, mi az elképzelés?
3/20 A kérdező kommentje:
Elvileg úgy kéne, hogy ne kelljen kisütni.
2021. jan. 23. 13:38
4/20 A kérdező kommentje:
Persze végül is azt sem tilos..
2021. jan. 23. 13:38
5/20 anonim válasza:
Na jó, de enni akarod? Vagy dekoráció?
Dekorációnak a tej miatt nem jó nyersen, savanyodik.
Ha enni akarod, akkor ha liszt, mindenképpen meg kell főzni, vagy ki kell sütni.
Tojást mindenképpen tennék bele. Ha sütöm, akkor sütőport is, vagy szódabikarbónát.
Ha nyersen, és még akarod enni, akkor meg ne lisztből csináld, hanem darált kekszből.
6/20 A kérdező kommentje:
Nyilván megenni
2021. jan. 23. 13:46
7/20 anonim válasza:
Mi a recept? A tej liszt az még kevés
8/20 anonim válasza:
Lisztezett gyúródeszkán lisztben kell megforgatni és akkor a lisztes külseje már nem ragad.
9/20 anonim válasza:
Te most troll vagy, vagy komolyan nem érted, hogy mire kérdeznek rá itt annyian?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!