Ha főzni akarok valamit vízben, akkor az úgy gyorsabb lenne, ha vízforralóban felforralnám a vizet pár perc alatt, beleönteném az edénybe, aztán bekapcsolnám alatta a tűzhelyet?
Figyelt kérdés
Mert kb 10-15 perc mire felforr nálam a víz egy nagyobb edényben, legnagyobb fokozaton (elektromos tűzhely)2020. aug. 2. 11:36
1/8 anonim válasza:
Én így csinàltam mindig. Igen gyorsabb.
2/8 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz főzni. Ha pl tésztát, akkor igen, így gyorsabb, bár nem hinnem hogy sokkal, hiszen egy vizforralonyi mennyiség nem lesz elegendő....
4/8 anonim válasza:
Ha poharas levest csinalsz, akkor tokeletes a vizforralo :) Minden mas esetben inkabb tedd fel forrni a vizet idoben a tuzhelyre es ne akarj gyorsan fozni (hamar munka ritkan jo).
5/8 anonim válasza:
Én a csapból engedek mindig forró vizet, azt teszem a gázra. Pár perc alatt felforr.
6/8 anonim válasza:
Ha forro vizet engedve se gyors, akkor igen
7/8 anonim válasza:
Akkor inkább nézesd meg a tűzhelyet... nálam 15 perc alatt nemhogy felforr a víz, de kb. a kaja is elkészül. Annyi idő alatt, amíg a vízforralót feltöltöm meg felmelegszik, bőven felforr a víz a tűzhelyen is.
...és igen, pl. egy tésztához egy nagyobb edényt háromszor fel kéne töltened a vízforralóval, ami időben is sokkal több, meg villanyban is.
8/8 anonim válasza:
Úristen, milyen tűzhelyed lehet, ha nálad 15 perc alatt a kaja is elkészül? Kohó?
Egy rendes húsleves két és fél óra. Húsoskáposzta, töltöttkáposzta szintén. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!