Ha sajtos gombas hustekercset akarok csinalni milyen husbol jobb, sertes karaj vagy comb?
Figyelt kérdés
Megeri ezt a sok melot szerintetek ami ezzel jar? :)2019. aug. 28. 16:37
1/5 anonim válasza:
Ehhez karaj kellene, vagy esetleg szeletekre vágott csirke/pulykamell.
HA szeretitek, akkor megéri, de javaslom, hogy egyszerre készíts nagyobb mennyiséget és sütés/párolás elött egy részét adagokbann fagyaszd le. Ha máskor akarsz enni, akkor a pepecselés kimarad és csak befejezni kell.
2/5 anonim válasza:
Bármelyik jó, csak jó nagyra kell klopfolni, hogy lehessen göngyölni, de úgyis összeugrik.
Én ha sertésből készítek ilyesmi, akkor szűzpecsenyét használok, nekem az a legkönnyebben kezelhető.
3/5 A kérdező kommentje:
Pont fagyasztasra gondoltam en is. :)
En azert nem mertem meg hazilag ilyet csinalni mert felek h kitekeredik es kudarc akkor a melom.
Ezt vmivel osszefogjak vagy vmi technikaja van h ne essen szet?
2019. aug. 28. 18:19
4/5 anonim válasza:
Spárgával összekötöd vagy hurkapálcával/fogpiszkálóval összetűzöd. :)
5/5 anonim válasza:
Anyám mindig cérnával tekerte körbe + megkötötte, az is elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!