Hogyan érdemes elkezdeni, ha meg akarok tanulni főzni?
Szerintem kezdd olyan ételekkel amik számodra érdekesek. Nem tudom mennyire tudsz angolul ,de a Tasty yt csatornán nagyon jó videók vannak. Én ott kezdtem el tanulgatni :)
Remélem tudtam segíteni! :)
A Horváth Ilona könyv kezdetnek jó, a magyik jó része is hasonlóan föz(ött).
Ha eldöntöd, mit akarsz fözni, akkor add be a youtube-ba a nevét, sok videót találsz, ahol láthatod, hogyan kell elkészíteni, föleg a technikai részletek sokat segítenek.
Ha nem hagyományos ételeket szeretnél, akkor keress rá receptekre a neten - feltétlen többet olvass el, mert úgy jobban kiderül, mi a jó módszer. Utána még egy videó elönyös.
Meg ne vegye el a kedvedet, ha netán kezdetben nem sikerül minden, idövel könnyebb lesz.
Késöbbre meg, amikor már van kis gyakorlatod, azt tudom tanácsolni, hogy a receptet ne bebetonozott valaminek vedd, hanem nyugodtan változtass rajra, kisérlezett, ahogy neked jobban ízlik. (Javaslat: ha egy receptet megváltoztatsz, és ízlik, akkor írd oda, hogy mit módosítottál, így legközelebb tudni fogod, ha nem rögzíted, akkor el fogod felejteni)
Meg sok sikert és jó szórakozást a fözöcskézéshez!
Igen, Szoky elég jó.
Ajánlom még Szazsut is, szerintem ő egyszerűbb egy kezdőnek.
Mindent a szádba rág, mindent megmutat és amit eddig tőle főztem mind nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!