Hogyan kell főzeléket főzni kisbabáknak?
ugyan ugy fözheted mintha magadnak föznéd,csak fűszert ne tégy bele és ha megfőzted akkor még turmixold át neki és ugy
add oda neki,de a legegyszerűbb ha elmész a boltba és veszel neki üveges fözeléket.olyat ne adj neki am még egy felnőtt embert is felfuj(hat).
Sok hasznos info a szilárd étel bevezetéséről, készítéséről:
krumplit főzhetsz-almával vagy répával,vagy sütőtökkel.
alma-banánpüré;
én 1 nap 1* teszek bele sinlac pépet az elkészített kajcsiba.
lányaim a sütőtök almát és sütőtök krumplit szeretik a legjobban.
a főző vízzel lehet kicsit higítani.
brokkolit én még nem adtam de szerintem 8-10 hónaposan már lehet.meg kell nézni a bébiételen mi van,hány hónapos kórtól lehet.
én villával szoktam jól összetörni a zöldségeket az almát pedig lereszelem üvegreszelőn.
kérdezz nyugodtan ha tudok segítek:)
6hónapos és 3 éves kislány anyukája:)
A sok zsiradékot és sót is hagyd ki nyugodtan ( tudom a só is fűszer, de zerintem külön kiemelendő). Ha nagyon gáz a picinek, akkor legfeljebb utánsózod, de nem szükséges!
A saját lével sűrítés vagy azt jelenti, hogy el főzöd a levét, s pépesíted, vagy csak egy keveset hagysz rajta, s utánna pépesíted. Jó estben a kettő egybe is esik, tehát, mire megfő a zöldség, addigra elfő a lé nagy része is!
Szerintem sütőtököt kaphat, a bolti termékek is tatalmazzák!
kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!