Mit csinálnátok 5 kg meyer citrommal?
Húúú, már lehet kapni? Hol vetted?
Ennyit még nem vettem soha, de kisebb mennyiségből már csináltam olyat, hogy lereszeltem a héját, aztán kifacsartam a levét, összekevertem a kettőt, és kis dobozkákban (kb. 0,5 - 1 dl-esek) lefagyasztottam. Pont olyan mennyiségeket, amennyi pl. egy tortához/süteményhez kell.
Én valahogy megpróbálnám tartósítani a nagy részét, mert különben vagy rádrohad, vagy két hétig minden nap citromosat esztek. Mondjuk így: [link]
Vagy citromlekvárnak, kandírozott citromnak ha inkább édesszájú vagy.
Még csak a rendeléssel kacérkodok magyar termelőtől. És 5 kg a minimum mennyiség, amit rendelni lehet.
1-es vagyok: köszi az infót. Hát ez rohadt drága!
Vársz még 1-2 hetet, és az aldiban 250-300 ft-ért lehet majd kapni!
Azta, lehet az Aldiban kapni? Wow, köszi az infót.
Én is az ára miatt nem vettem még sosem, pedig szemezek vele egy ideje.
Jaj, annyira nem izgat, csak érdekelt. Különben a magyar termelő azt írja, egy hónapig eláll a hűtőben.
Viszont ha ennyit vennék, akkor biztos készítenék csupa olyat, amibe egy az egyben belekerül a héja. Istenien néznek ki ezek a receptek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!