Ti mivel csinálnátok azt meg, hogy a kemény csokis tetejű tortának szeletelt hatása legyen?
Figyelt kérdés
Tehát úgy kéne ráönteni már a csokit. De mivel válasszam el?2019. nov. 1. 11:15
1/6 anonim válasza:
Amikor ráöntöd a csokit, meleg vizes késsel szereted fel, csak a csoki réteget, és így fog megdermedni.
2/6 anonim válasza:
Amikor ráöntöd a csokimázat, még langyosan szeleted fel a csokiréteget, akkor úgy dermed meg és szeleteléskor nem türik, illetve úgy néz ki, mintha fel lenne szeletelve.
3/6 anonim válasza:
3szög formákba kell belecsorgatni a bevonócsokit vagy márványra önteni és sokkolóban lefagyasztani ,aztán ráhelyezni a tetéjére .Ugyanezt tenni égetett cukorral .
4/6 anonim válasza:
Jaja, otthon az embernek általában van marvanylapja és sokkolója, utolsó
5/6 anonim válasza:
Én sosem használok ilyen kész, bolti csokimázakat. 2 evőkanál kakaópor, 2 ek porcukor és 2 ek víz. Ezt kell ösdzekeverni, kicsit felmelegíteni, folyósabb lesz tőle, végül belekeverni kisebb diónyi vajat. Legjobb!
6/6 P. Tamás88 válasza:
Forró vízbe mártott késsel a szilárdulás megkezdésekor beirdalni, szilárdulás követően is lehet persze. Nameg minden vágás után kést vissza a forróvízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!