Gyerek zsúrra milyen sütiket csináltatok/csinálnátok?
Nálunk ez vált be. Többféle pudingot megfőzök ,majd folpackkal bélelt kisebb formákba rakom és közepesen kihűlt mindenféle cukorkát smartis gumi cukor , kekszdarabokat vagy csoki darabokat nyomkodok bele.
Csoki nyalóka . eperet vgy bármilyen más gyümölcsöt hurkapálcára húzok majd olvasztott csokiba mártom és hagyom ,hogy rá dermedjen.
Ahogy 1-es is írja, a fekete-fehér-tej csokiba mártott/dermedt eper mindig beválik.
Én is ilyen többféle falatka hívő vagyok, legyen sós, édes, mindenki találjon fogára valót és vihesse magával játék közben. Persze attól is függ mennyi idősek...
8 ėvesek!
köszi az ötleteket
Nekem ez a süti vált be. Minden van benne amit a gyerekek szeretnek. Nagyon egyszerű elkészíteni.
Én a fiam kedvencét csinálom, Kedvenc szelet a neve, hagyományos zsíros tésztás süti a nagymamámtól tanultam.
Fanta szelet, nutellas vagy oreos muffin, pizzás csiga ezek is szoktak lenni.
Eper, kiwi banán és még amiből szépeket találok csoki szökőkútba lehet mártogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!