Ti mit csinálnátok mellé köretnek?
Figyelt kérdés
Valami salátát? Esetleg majonézes valamit? Elég sok rajta a tészta, úgyhogy normál körettel szerintem sok lenne...
Adjatok légyszi valami ötletet😀
Köszi😊
2020. febr. 20. 11:25
1/8 anonim válasza:
Emellé semmiféle köret sem kell, esetleg salátát adhatsz hozzá, de semmi esetre sem majonézes, tejfölös, vagy hasonló nehéz dresszinggel készületet, hanem csak zöldségfélék ecetes-olajos-füszeres dresszinggel.
2/8 anonim válasza:
Semmit. Esetleg valami szószt amivel még nyakonöntheti aki akarja.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, soknak tűnik a majonézes sali😅
Tegnap megcsináltam, magába ettük, nagyon finom! Csak eszembe jutott, hogy valami saláta passzolna-e hozzá.
Köszi a válaszokat!
2020. febr. 20. 11:36
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
De jó 😀 Köszi a recepteket😊
A káposzta salátát imádom, most meg eszembe se jutott 🙄
2020. febr. 20. 12:09
6/8 anonim válasza:
4-es jókat linkelt, értékeltem is. Megnéztem a receptedet, jól hangzik, jól is néz ki. Nekem az a véleményem, hogy ehhez már nem kell semmiféle köret, annyi hozzávalóból áll. Ez így is finom lehet magában. Én nem csinálnék hozzá plusz salátát, vagy köretet. ( Saját vélemény.:) )
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 😀
Magába ettük mi is, és borzasztóan finom!
Én imádom az ilyen ecetes tavaszi salátákat, de nem biztos, hogy illik hozzá, esetleg el is nyomhatja az ízét.
De azért egyszer lehet, hogy kipróbálom úgy is😀
2020. febr. 20. 16:51
8/8 anonim válasza:
Egy jó kis feta sajtos görög saláta, aki igényli annak egy kevés sült krumplit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!