Halat hogy érdemesebb elkészíteni, sütve, főzve, párolva, vagy serpenyőben?
Minden kajának van szaga.
Csukd be az ajtót, nyisd ki az ablakot
A xarnak van szaga, az ételnek illata.
Még akkor is illat ,ha neked nem tetszik.
.
Bárhogyan készíted is el, megmarad a jellegzetes ize-illata az ételnek. Mellesleg, ez lényeges is, hiszen éppen ezért nem eszik állandóan ugyanolyan ételt az ember.
.
A fentiek alapján erre a kérdésre: "hogy érdemesebb elkészíteni" csak egyetlen helyes válasz van: úgy, ahogy neked -és családodnak- legjobban izlik.
Ne egyél büdös halat, basszus! Én a főtt halat nem eszem, mostanában hekk van műsoron így elkészítve, egyszerű és nagyszerű.
Milyen hal? De amúgy én horgászcsaládban nőttem fel, soha nem volt halszagú a lakás.
Ha neked valamilyen oknál fogva mégis az, akkor becsukod főzés közben a konyhaajtót és bekapcsolod a páraelszívót/kinyitod az ablakot!
Tényleg vannak rosszabb adottságú konyhák, ahol lehetetlen úgy szellőztetni, hogy ne menjen át a kajaszag a lakás többi részébe. Egy ilyenben sajnos nem tudod megoldani, ott minden főzésnél kajaszag van a hálóban is, de ez szerencsére elég ritka, de még ott is, egy elszívó csodát tud tenni.
A bűzt én se tudom mire érted, nálunk még sose volt bűz a haltól. Vagy csak nem érezzük? :)
jégbe volt lefagyasztva, vagy vákuumozott fóliában?
Hogyan olvasztottad fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!