Lencsefozelekhez milyen fustolt husibol szoktatok az alaplevet csinalni?
Figyelt kérdés
Koszonomđ2020. dec. 27. 14:06
1/6 anonim vĂĄlasza:
ElĂ©g egy darabka fĂŒstölt oldalas is. AmĂșgy mindig lefagyasztom, ha pl. csĂŒlköt fĆzök, Ăgy nem kell kĂŒlön vennem, ha pl. lencsĂ©t fĆzök, Ă©s a hĂșs nem kĂvĂĄnjuk hozzĂĄ.
2/6 anonim vĂĄlasza:
Fustolt csulok leveben keszul a lencse es maga a csulok a feltet hozza (+fottojas).
3/6 anonim vĂĄlasza:
NĂĄlunk a konyhĂĄn egyszerƱ vĂzben fĆ elsĆ körben, utĂĄna adjuk hozzĂĄ az alapanyagokat. HĂșssal semelyik fĂĄzisban nem talĂĄlkozik (Ă©n szoktam utĂłlag magamnak belerakni egy kĂ©t darabot, ha van otthon valami). Mondjuk ez fĆleg amiatt van Ăgy, hogy a gyerekek közel negyede vegetĂĄriĂĄnus, a szĂŒleik nem engednek nekik semmilyen hĂșsos Ă©tel fogyasztĂĄsĂĄt, nekĂŒnk meg nincs kapacitĂĄsuk több fajta Ă©telt fĆzni.
4/6 anonim vĂĄlasza:
BĂĄrmilyen hĂĄzi fĂŒstölĂ©sƱnek jĂł a leve, amit fĆzni kell. Az aromĂĄval ĂzesĂtett "fĂŒstöltekĂ©" nem, de azokat nem is kell fĆzni.
NĂĄlam legutĂłbb nyers, hĂșsos, fĂŒstölt kolozsvĂĄri szalonna volt megfĆzve, a fĆzĆleve lefagyasztva Ă©s most a szilveszteri lencsĂ©hez lesz felhasznĂĄlva.
5/6 anonim vĂĄlasza:
Sima lencsefozeleket szoktam, amibe fustolt szalonna boret fozom bele, vagy fustolt soval izesitem, esetleg valamilyen fustolt sonkat fozok bele.
Mi nem szeretjuk annyira csulokkel vagy marhahussal. Inkabb magaba a fozeleket, fott tojassal.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!