Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért fehéredett ki a tepertő...

Miért fehéredett ki a tepertő sütés közben?

Figyelt kérdés

Nem az a szep barna lett, amilyen kellene, hogy legyen, hanem fehér.

És az íze sem az igazi.

Mitől lehet ez?


2020. dec. 21. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, nem láttam még ilyet. Kíváncsi lettem.
2020. dec. 21. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Én is most tapasztaltam ezt először.

Nem tudom, hogy túl sokat volt-e kavarva vagy mi történhetett...(üstben sült)

2020. dec. 21. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Honnan származott a zsírszalonna?
2020. dec. 21. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Disznóvágás volt
2020. dec. 21. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor passzolok. Ki lett sütve rendesen, nem lehet, hogy sütni kellett volna még?

Pont tegnap voltam disznótorban és a zsírsütés az én feladatom volt. Két nagy üsttel kisütöttem és azok gyönyörű pirosra sültek, hibátlan ízzel.

2020. dec. 21. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a sok kavarástól biztos nem lehetett.
2020. dec. 21. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!