Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen állagúnak kell lennie...

Milyen állagúnak kell lennie a tepertős pogácsa tésztájának, ha a tepertő bele van dolgozva a tésztába?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 20. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan könnyűnek, porhanyósnak, mint a sima pogácsának!
2015. ápr. 20. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tészta zsírosabb tapintású, de könnyű és rugalmas.Mivel ez nem a hajtogatott tepertős, nyújtáskor is lehet lisztezni, hogy ne ragadjon a nyújtófához.Sőt a deszkát is alaposan alá meg kell lisztezni nyújtás előtt.
2015. ápr. 20. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
...megsülve is más, mint a leveles, omlós-porhanyós az állaga.
2015. ápr. 20. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
megcsináltam köszönöm a válaszokat isteni lett :) csak kicsit megijedtem, hogy valamit elrontottam mert fura volt az állaga (most csináltam először) a sima pogihoz képest
2015. ápr. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!