Disznóhájból tudok tepertőt csinálni?
Figyelt kérdés
Eddig csak zsírszalonnából csináltam, de apósom hazahpzott majdnem 1,5 kiló disznóhájat és nem igazán tudom mihez felhasználni. Tepertőn kívűl még egyéb ötlet a hájas sütin kívűl?2016. máj. 13. 17:51
1/3 anonim válasza:
Töpörtyünek nem igazán jó.
De zsírnak ki tudod sütni, csak "ennivalója" nem marad.
De adagonként le is tudod fagyasztani, akkor pár hónapig eláll és apránként tudod elkészíteni.
2/3 anonim válasza:
Sajnos, ahogy előttem is írták, kisütéskor nem marad belőle szinte semmi "szárazanyag ".Nekem a kisült zsír sem ízlik belőle- hangsúlyozom, hogy nekem-, mint a zsírszalonnából kisütött zsír.
Nemcsak édes, hagyományos hájas/lekváros sütit lehet belőle sütni, hanem sós leveles tésztának is nagyon finom.
Hájas pogácsa, sajtos rúd stb.
3/3 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm ! :)
2016. máj. 13. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!