Mit lehet kezdeni vadnyúllal?(valami finom elkészítési módot várnék)
Az Isten szerelmére ki ne dobd! A nyúl fincsi! Csináld meg pl. így, el se lehet rontani!
Az ismereteid nem helytállóak, a nyúl ugyan valamennyire száraz - de ez föleg a gerinc melletti húsra érvényes -, de egyáltalán nem iztelen, igen finom zamata van.
A legokosabb, ha elöször bepácolod pár napra, utána pedig pörköltnek, tejfölösen (tokßanyszerü ízesítéssel), vagy vadasnak készíted el.
Bárhogy döntesz, ne dobd ki az ételt kérlek. Ha nem készíted el, akkor add vissza, vagy add oda másnak.
Egyébként szerintem is neked a pörkölt lenne a legjobb választás.
A felső combját sütném, valóban előző nap valami borsos, olajos, pácban áztatva, majd fokhagymával megtűzdelve, szalonnával borítva, kb. mint a linkben.
A többi részéből vörös-boros pörköltet főzni. Fejedelmi kaja mindkettő.
Kérdeztem családot, csak is sütve érdekli őket a nyúl.
A pörköltből csak nagyon zsírosakat szeretik mint sertéscsülök pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!