Osso buccohoz baj ha vékony a csontos lábszár és nem 4 cm vastag?
2020. dec. 16. 16:22
1/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyi a "sokkal vékonyabb". Ha túl vékony, akkor hamar szétesik, és nem bírja a hosszu párolási idöt.
2/2 anonim válasza:
Nézd, az íz a lényeg, és a velő, ami a csontban van. Attól lesz extra zamata a szaftnak, a főzés során kioldódó anyagok a csontból, ami besűríti az egész fogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!