A borjú vagy marha csülök, lábszár a szaftosabb, zsírosabb húsrész?
Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 20:53
1/1 anonim válasza:
A sertésnek van csülke, ami anatómiailag ott helyezkedik el mint a marhán a lábszár. Mindig az idősebb állatnak szárazabb a husa, ezért a borjura szavazok. De pörköltbe pl a sertéscsülök a bör miatt cupákosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!