Csülök, lecsücsülök?
Akkor majd "túrok" egy olyant amin nincs, nem tudom nekem ehhez nincs gusztusom.
Egyszer egy sütödébe elvitelre kértek pár darabot, családom. Az egyik darab úgy volt lesütve, hogy rajta volt a bélyegző. Pont én vettem ki a zacskóból itthon, majd kifordult a belem.
Mivel a bélyegzö szederlével müködik, ezért semmi káros anyag sincs benne, nem kell semmivel leszedni róla a bélyegzöt!
Ugyanez érvényes minden más bélyezésre is, az ételfestékkel történik, ezért nem ártalmas.
" "túrok" egy olyant "
Az elég gáz lenne, ha boltban tudnál olyat túrni, mert azért a nébih meg az állategészségügy durván meb-ssza a boltot.
Háztáji vágást ajánlok, hajts fel olyan ismerősöket, akik rendszeresen vágnak eladásra.
Ennek az a hátránya, hogy értelem szerűen nem mindig akkor van, amikor te szeretnéd, ezért ahhoz, hogy bármikor hozzájuthass, mindig venned kell, amikor csak lehet, és le kell fagyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!