Őzhúsit hogy tudom elkészíteni? Ez egy lábszár rész.
Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 08:04
1/1 anonim válasza:
Pörköltnek.
Apróra vágott hagymát megdinsztelsz, ha már üvegesra sült levszed a lángot, és dobsz bele pirospaprikát, elkevered és mehet bele a kockára vágott hús. (vigyázni kell, hogy a paprika ne égjen meg!) Folyamatosan kevergetve megpirítod a húst, majd fűszerezed (só, bors, kömény, egy paprika, egy paradicsom), én egy deci száraz vörösbort is szoktam bele tenni, egy-egy szál sárgarápát, és petrezselyem gyökeret is lehet bele reszelni. Ha nem enged elég levet, akkor fel kell önteni.
Amikor megfőtt sűrű tartalmas szaftja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!