Én éppen ma kihasználtam a jó időt és kimentem a Tiszára megfogni a karácsonyra valót.
Sikerült fognom két pontyot illetve ezen kívül jött egy vödör törpeharcsa, úgyhogy kitaláltam, hogy megsütöm őket másodikként a halászlé után. Köretnek tört krumpli lesz, valamint csinálok mellé kapros mártást.
Karácsony első napján még nem tudjuk mi lesz. Három opció lehetséges.
1.opció: sógorék főznek húslevest, rántott húst, valamint sült kacsát viszont ez csak akkor valósul meg ha December 21-én Orbán eltörli a létszámkorlátot mert 17-en lennénk.
2.opció: mama főz ugyanezt szűk családi körünkre
3.opció: megesszük a szentestei maradékot.
Karácsony másnapján még nem tudom mi lesz.
Mi 17en leszünk ha van létszám korlat ha nincs. Úgy sem jön senki ellenőrizni:) szomszéd sincs.😂
Nagyon jó a kaja ötletek kacsát még sose ettem lehet még beszúrom valamelyik napra annyian írjátok :)
#12 Hát amúgy nem is sok értelme van ennek a létszámkorlátnak. Sok ismerősömmel vagyok napi kontaktba, kollégákat belevéve 30-40 fő simán van. Ha most ezekkel az emberekkel összeülök nem a karácsonyon fog múlni mert másnap magán- és munkaügyi dolgok miatt ugyanúgy találkozok velük.
A kacsa isteni, főleg a narancsos kacsa :))
Nem sokmindent, mert csóróság van, és lont a karacsonyi menün sok pénzt lehet fogni. Ugyhogy valószínűleg a nagy leveses fazékban csinálok egy chilisbabit és majd szt esszük 3-4 napig. A másik opció a tejfölös spagetti.
Úgyis utálok mosogatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!