Megmaradt BBQ sült csirkeszárny újragondolása?
Pite, és egyéb töltött tészták sajnos nem jöhetnek szóba.
Keresgéltem nosalty, cookpad és társain, de elég bizalmatlan vagyok azokkal a receptekkel, sokszor pórul jártam már.
Esetleg ötletek?
Panírozd be és süsd ki!
Mivel eleve nem nyers, elég, ha a panír nem nyers, ezalatt a hús is átmelegszik.
Persze ez nem egy közismert recept, de a kulináris világ ismeri a fűszeres rántott hús fogalmát.
Egyszerüen szedd le róla a húsos részt, ezt utána többféle módon el tudod készíteni.
1. Lehet belöle csirkesalátát készíteni, többféle zöldségböl valamilyen öntettel - amit szeretsz - salátát készítesz, a húsodak serpenyöben röviden átforrósítod és hozzákevered.
2. Az összeapritott húst felforrósítod és gyroszként tálalod
3. Fözöl tésztát, wokban vagy serpenyöben különbözö zöldségeket megpriítasz (kínai stílusban), hozzápirítod a húst, füszerezed, teszel hozzá szójamártást, beleteszed a tésztát, és összesütöd
4. A húst egész apróra vágod, és bolognai mártásként elkészíted.
5. HAgymás pirítasz kevés olajon, hozzáteszed az apróra vágott húst, teszel rá papkikát és kicsit összefözöd "pörköltnek", ebböl lehet hortobágyi palacsintaszerüt készíteni.
5. A húst szintén pörköltként átfözöd, falatnyi darabokban, ebböl készítesz rizseshúst
A 3-as vagyok:
Ami még eszembe jutott:
A "pörköltböl" még lehet rakott tésztát, rakott zöldsségeket is készíteni
- De főzhetsz mellé főzeléket, pl. borsó, zöldbab főzelék.
- Ha lefaragod a csontról a húst, és dinsztelt hagymán átforgatod, főtt rizzsel, és akármilyen rakott káposztát, rakott zöldbabot, tudsz belőle készíteni. A tejföl majd megszelídíti az intenzív ízeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!