Sült csirkeszárnyhoz milyen pácot szoktatok készíteni?
Figyelt kérdés
Tudom, tele van a net receptekkel de tőletek szeretnék tippeket kérni, milyen pácot szerettek a legjobban.2020. jún. 1. 16:28
1/6 anonim válasza:
Só, bors, piros arany, ketchup, fokhagymapor, méz és olaj keveréke. (A piros arany helyettesíthetö pürésített paprikával, paprikapor és olaj keverékével is, a ketchup meg paradicsompürével, ha nem akarsz kész cuccokat tenni bele)
2/6 anonim válasza:
Csirkeszarnyat megeszik? Azt hittem az csak valami utcai kaja. En a kutyanak szoktam adni es nem pacolgatom.
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok
Tenyleg bocs, nem megbantani akartalak (van aki a csirkefejet is megeszi a levesben) ... csak kicsuszott.
Miert nem combot eszel?
4/6 anonim válasza:
Csirkehez amugy: en szerecsendiot, feketeborsot, majorannat, oreganot, kakukkfuvet, eros pistat es fokgagymat hasznalnek ... amikor elkeszul a kaja, racsavarnek citromlevet
5/6 anonim válasza:
Szerecsendiotol olyan lesz mint ha szabad tuzon keszult volna.
Fekete bors adja meg az izek melyseget.
Majoranna a csirke alap fuszere, ki nem hagynam.
Oreganotol kap mediterran jelleget.
Kakukkfu nagyon pikans, kicsit edeskes ... megbolonditja az izeket.
Eros pista ki sem maradhat ezt mindenki tudja.
Fokhagyma a vampirok ellen kell, meg az igazi boffogeshez ... ezert kell bele.
Citromfroccstol csak felfrissul minden es egybol ehetove valik :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!
2020. jún. 2. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!