Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Feketeszeder szörpöt hogy...

Feketeszeder szörpöt hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 15:21
 1/1 anonim válasza:
Ugyanúgy mint bármi más szörpöt. Ha zavar a mag, akkor turmix, vagy törés után szűrd át. Én oda szoktam tenni, felforralom. Utána mehet bele a cukor (ez ízlés dolga, és gyümölcsérettségé is). Én kb.2-3 kg-hoz teszek 1-1,5 k cukrot. Üvegekbe töltöm, és a tetejére teszek egy kis szalicilt(hogy elálljon). De ha elfogyasztod pár héten belül, addig a cukor, és a hüvös hely is megvédi.
2010. aug. 14. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!