Tudnátok olyan egyszerűbb kajákat mondani, amit el tudok vinni reggelire munkába?
Nekem az edzés és a versenyzés végett fegyelnem kell sz étkezésre, úgyhogy szerintem tudok segíteni.
(Sajtos) tojásrántotta - azt akár reggel is össze tudod dobni.
Sült csirkemell bulgurral, rizzsel, burgonyapürével stb.
A tésztaételek nagy része is viszonylag könnyű és gyors
Görög saláta
Tortillában csirkemell, zöldségek
Lencsefőzelék tükörtojással, virslivel
A lehetőségek tárháza végtelen, a lényeg, hogy legyél kreatív! :)
muzli - gyumolcs joghurttal
nyersen eheto zoldsegek - martogatossal
gyumolcsrizs
turmixok
Salatamix+dresszing+rakhatsz bele husit, magokat+reszelhetsz ra sajtot
Majonezes salatak: franciasalata, burgonyasalata, tojassalata ... stb.
Kis koktelvirsliket betekersz boltban kaphato leveles tesztaval, szorsz ra szezam magot vagy reszelt sajtot es par perc alatt kisutod.
Bagettnak levagod az egyik sarkat, kibelezed ... a kiszedett tesztat szetmorzsolod, osszekevered egy kis rikottaval es ugy izesited tovabbiakban ahogy szeretned ... a kesz masszat visszatomod a bagett belsejebe.
Nem azert linkeltem, hogy rendelj toluk de ha megnezed a reggeli kinalatot, talan megtetszik valamelyik otlet.
2-es!
Reggelire egyél kevesebbet és egyszerűbb kajákat, akkor majd a sportban is hatékonyabb leszel. Ennyire megtömni a gyomrodat már kora reggel... nem hiszem, hogy egészséges!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!