Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett kőkemény az omlós...

Mitől lett kőkemény az omlós helyett?

Figyelt kérdés
Islert szerettem volna megpróbálni. Recept szerint összegyúrtam a hozzávalókat, betettem a hűtőbe majd kiszaggattam. Megsült, lekvárral összeragasztottam, de már a lekvárkenés résznél kőkemény volt. Becsokiztam és hűtőbe raktam, holnap kiderül marad e kemény. De nagyon olyan érzésem van hogy kemény marad. Miért ronthattam el ezt az egyszerű sütit?
2020. nov. 25. 18:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, holnap majd leírom milyen lett.
2020. nov. 25. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Túlsütötted
2020. nov. 25. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:
Hmm, nagyon finom omlós lett, nem is hittem volna hogy megpuhul.🙂
2020. nov. 26. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Gratula! :)

Na kár volt izgulni...


Írtam tegnap, hogy nagyon hamar át tud puhulni, hiszen a lekvárban lévő nedvességet felszívja.


Jó étvágyat hozzá!

2020. nov. 26. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!🙂 Igen a lekvár is segítette a puhulást és persze a csokimáz is, mert teljesen beleforgattam.
2020. nov. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!