Hajdú Vivien kérdése:
Miért lett kőkemény a mézes süti?
Figyelt kérdés
ha a receptnek megfelelően készült-mennyi a sütési idő, lehet hogy ez okozta a problémA?2013. dec. 25. 17:21
1/6 anonim válasza:
Sutes utan megkemenykedik de 2 nap mulva visszapuhul :)
3/6 anonim válasza:
Talán kicsit túlsütötted.Tebb be egy dobozba a sütit, tegyél közé egy-két szelet almát és megpuhul.
4/6 anonim válasza:
Sütési gond.Nekem mindig kekszgolyó lett a vége,idén mondták,hogy nagyon forró sütőbe kell tenni és csak addig sütni,mikor már kis színt kap.Jó lett,azonnal puha és az is maradt.
5/6 anonim válasza:
Receptfüggő is. Van puha mézes recept is. És tényleg a sütési idő. Egy pillanat alatt túl lehet kapatni.
A hidegen való csomagolás almával a legjobb megoldás a puhítására.
6/6 anonim válasza:
sütési idő . a recpt sem mindegy . a méz mennyiségétöl is függ és annak cukor tartalmátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!