Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézes kalácsot csinálok,...

Mézes kalácsot csinálok, karácsonykor életembe először. Mit kell csinálni hogy ne legyen majd kemény, mert nem diszités céljából, készitem?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 21:33
 1/5 anonim válasza:

Két dologra figyelj:

- ha azt akarod hogy puha legyen rögtön akkor olyan receptet keress ami azonnali puha mézeskalácsot ígér, bár akkor is érdemes egy órát várni vele. Ha olyan receptet akarsz megvalósítani aminél egy napot ír pihentetéskép azt mindenképp tartsd be!

-ezeket a sütiket nem kell sokáig sütni. Ha már halvány barna akkor vedd ki! Kb. 180 fokon szokott nagyjából 8 perc lenni, de ez sütőtől is függ. Mikor ki veszed ne lepődj meg ha nagyon lágynak tűnik, majd kint megfog annyira keményedni amennyire kell.

Sok sikert hozzá! :)

2013. dec. 19. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
Többféle recept van erre de ha jót vàlasztasz akkor az àltalàban megpuhul màsnapra. Sok sikert
2013. dec. 19. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm:)
2013. dec. 20. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
A keményebbre sikerült mézeskalács is megpuhul, ha egy gerezd almával teszed dobozba.
2013. dec. 20. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Nosalty.hu: rögtön puha mézeskalács
2013. dec. 20. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!