Most sütöttem először mézes (figurás) sütit, elég kemény lett. Van rá remény, hogy megpuhul, vagy ennek ilyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 16:24
1/3 anonim válasza:
Van, aki direkt keményre készíti, pl dísz lesz belőle.
a legjobb puhítási módszer, ha a dobozokba, amiben tárolod, teszel egy negyed almát.Így garantáltan puha lesz és marad is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. dec. 23. 16:45
3/3 anonim válasza:
pontsan, ha dísznek akarod, akkor jó.
egyébként a miénk az elejétől puha, és nem is szárad ki hamar, de mi SOK mézet rakunk bele. Az a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!