Más hogy csinálja, hogy a csirkemell filé kocka pirítás során nem szárad kőkeményre mire színe lesz?
Figyelt kérdés
Zsíron pirítom, nem öntök alá vizet és fedő nélkül pirul. Mire egy picit is piros lesz, addigra beton kemény. Mit csináljak másképp?2019. szept. 17. 12:31
1/5 anonim válasza:
Nem értem, hiszen olyan rövid idő alatt pirul meg, hogy nincs ideje kiszáradni....Esetleg megpróbálhatod joghurtba, avagy tejbe áztatni, vagy bepácolni.
2/5 anonim válasza:
- magasabb hőfokon pirítja
- nagyobb darabokra vágja
- előpácolja/brineolja
3/5 anonim válasza:
Rövid időre tegyél rá fedőt, miután annyit pirítottál a mellkockákon, hogy a rostok bezáródjanak. Egy kortynyi vizet tegyél alá és fedd le. Amikor már puha, akkor pirítsd le. Nálam bevált, nem száraz belül, de kívül megpirul. Rövid idő alatt megvan, de pár percre fedd le, ez a lényege.
Ja és még annyi, hogy kicsivel nagyobb kockákat vágj, ne fél centiseket, hanem mondjuk 1,5x1,5-ös méretűt. Még így is "összeugrik", de szaftos marad.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A legnagyobb hőfokon csinálom, már úszik a konyha a kifröcsögő zsírtól :(
Öntök alá vizet és teszek rá fedőt, hátha...
2019. szept. 17. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!