Melyik a kedvenc csirkemell filéből készült ételetek?
csirke gyros
grillcsirke, ez mondjuk nem csak mellfilé
kínai csirke vagy minek hívják sajt van ráolvasztva és szerecsendió ráreszelve
Semmi, utálom a csirkemellet, egyetlen ehető, amit lehet belőle csinálni, amit anyu csinált régen: megtöltötte sajttal meg egyebekkel (gomba, spenót, sonka), feltekerte és panírozta, majd kisütötte
Én csak csirkecomb filét eszem, az sokkal jobb ízű és szaftosabb
Van egy saját receptem. A mellfiléket kiterítem sózom borsozom majd fekete erdei sonkát teríték minden szelet hús alá és fólia alatt megklopfolom hogy kissé összetapadjanak.
Olajon pirosra sütöm. Krumplipürével is de salátával is klassz.
Nekem ez csirkemellel is nagyon finom.
2!
Ha utálod mi a jó égnek válaszolsz? ???
Kerdezo, nálunk más hús nem is kerül az asztalra. Mindent csirkével filebol készítünk, így sok kedvenc van; jodhurtban pácolt csirkemell, Hawaii, tejszínes -gombás, sajtos-vajkrémes rakott, "hentes tokany", sherrys csirkemell, stb
Karfiolos rakott csirkemellet szeretjük.
Eszterházy csirkemell tokány is finom.
Sörtésztában (párizsiasan) sült csirkemell is kedvenc nálunk.
Van még egy nagy kedvencünk, tejszínes-sajtos csirkemell.
Fél kiló csirkemellet szeletekre vágunk, sózzuk, borsozzuk. Zsírral kikent tepsibe fektetjük a szeleteket, leöntjük 3 deci tejszínnel és fél kiló reszelt sajtot szórunk rá. A tepsit beborítjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 175 fokon egy órát sütjük, utána levesszük a fóliát, és aranybarnára sütjük. (Párolt zöldségkörettel szoktuk enni, vagy párolt rizzsel.)
Körülbelül bármi, az egyetlen hús, amit megeszek a halakon kívül. :D
Amit nagyon nagyon szeretek, az a gyros, meg a mindenféle zöldséges, sajtos rakott kaják belőle. :) Vagy így nyáron egyszerűen egy fűszeres csirkemellszelet kisütve, mellé valami sali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!