Mi legyen a főzelék mellé?
Vagy borsó vagy lencsefőzeléket sueretnék ma főzni, de a család nem tudja mit enne mellé.
Rántott párizsi, sült virsli, kolbász szokott lenni. Valami más ötlet mellé?
20!
Jaja, ezért se adnak soha főzelék melle pörköltet feltétnek, ugye? Hiszen annak szaftja van, az meg "folyós valami". Áh, ja de, a pörkölt igen gyakori feltét....
Mit csináltál végül ? De imádom a lencsét, borsót is
Húsgolyócskákkal, fasírttal is. Nyam.
Köszi mindenkinek a válaszát.
Végül borsófőzelék lett sütőbe sült sajtos fasírtgolyókkal, valamint kipróbáltam mellé a rántott főtf tojást, és valami isteni hozzá.
Jó látni, hogy más is szereti a rántott párizsit. Én nagyon kevés húsfélét eszek, pontosabban igazi húst nem nagyon. Ezért nálam rendszeres a rántott párizsi és konkrétan szeretem is. :-)
Amit én ajánlok főzelék mellé és igazából nem hús: összeöntött panírmassza kisütése, én Pufókának nevezem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!