Mi legyen a főzelék mellé?
Figyelt kérdés
Vagy borsó vagy lencsefőzeléket sueretnék ma főzni, de a család nem tudja mit enne mellé.
Rántott párizsi, sült virsli, kolbász szokott lenni. Valami más ötlet mellé?
2020. nov. 17. 05:27
1/25 anonim válasza:
Pörkölt, tükörtöjás vagy húsgolyó.
2/25 anonim válasza:
Borsóhoz én fasírtot, sült csirkét szoktam csinálni; lencséhez sült kolbászt vagy tükprtojást.
3/25 anonim válasza:
Borsóhoz, ha zöldborsó, nálunk tükörtojás szokott lenni. Lencséhez és sargaborsohoz nálunk nincs köret, azok ugyanis nálam "dietasan" keszulnek: szalonna, füstölt kolbász és virsli is van benne, nem kevés. Mondjuk ha akad pár chipolata a hűtőben, akkor azért azt is megsütöm mellé.....
4/25 anonim válasza:
Borsohoz tukortojas, lencsehez fasirt.
5/25 anonim válasza:
Lencséhez paprikás-hagyma zsíron .
Borsóhoz pörkölt .
7/25 anonim válasza:
Borsóhoz én chicken nugettset sütök
8/25 anonim válasza:
Nálunk csakis fasírt jöhet szóba.
9/25 anonim válasza:
Rántott főtt tojás!!!
Hosszában ketté vágod a megfőzött tojásokat, és hagyományos módon bepanírozod: liszt-tojás-zsemlemorzsa, vagy:
liszt-kicsit hígabb nokedli tészta (bele egy kis sütőpor) = finom, puha, vastag bunda lesz belőle!!!
10/25 anonim válasza:
A lencséhez valamilyen füstölt cucc. Általában megfőzök egy darab füstölt tarját/harcsát/csülköt/kolozsvári szalonnát, és ennek a levében szoktam megfőzni a lencsét. Értelemszerűen a főtt hús a feltétje. Ugyanígy van a szemes babfőzelékkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!