Méteres kalács "praktikák"?
Figyelt kérdés
Karácsonykor szeretnék sütni méteres kalácsot.
(Sosem csináltam még süteményt.)
Milyen praktikákat tudtok ajánlani,ami segíthet a készítésben?
Nagyon,nagyon köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat!
2020. nov. 14. 12:26
11/12 anonim válasza:
Jó, nem full összemegy, csak nem jön föl annyira. Kivéve persze, ha a zseniális netes recept kellék megy bele: a jó öreg "csipet só", ami annyira semennyi, hogy el is hagyhatnád, mert se íze, se funkciója. Ha sót akarnék tenni a sütimbe, mert cukrot ellenpontozni és egyszerű ízfokozásra nagyon jó lehet, akkor inkább a tölteléket céloznám meg vele, ott nem sok galibát tud csinálni, meg legalább van rá esély, hogy elkeveredik és feloldódik sütés előtt.
12/12 anonim válasza:
A legjobb praktika: tapasztalat
Süsd meg egyszer előre, gyakorlásnak.
Ha le lehetne írni olyan instrukciókat, ami a totál kezdőből egycsapásra rutinos szakácsot csinál, akkor írnék egy szakácskönyvet és meggazdagodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!