Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Méteres kalács "praktikák"?

Méteres kalács "praktikák"?

Figyelt kérdés

Karácsonykor szeretnék sütni méteres kalácsot.

(Sosem csináltam még süteményt.)

Milyen praktikákat tudtok ajánlani,ami segíthet a készítésben?


Nagyon,nagyon köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat!



2020. nov. 14. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Jó, nem full összemegy, csak nem jön föl annyira. Kivéve persze, ha a zseniális netes recept kellék megy bele: a jó öreg "csipet só", ami annyira semennyi, hogy el is hagyhatnád, mert se íze, se funkciója. Ha sót akarnék tenni a sütimbe, mert cukrot ellenpontozni és egyszerű ízfokozásra nagyon jó lehet, akkor inkább a tölteléket céloznám meg vele, ott nem sok galibát tud csinálni, meg legalább van rá esély, hogy elkeveredik és feloldódik sütés előtt.
2020. nov. 15. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

A legjobb praktika: tapasztalat

Süsd meg egyszer előre, gyakorlásnak.

Ha le lehetne írni olyan instrukciókat, ami a totál kezdőből egycsapásra rutinos szakácsot csinál, akkor írnék egy szakácskönyvet és meggazdagodnék.

2020. dec. 14. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!