Gyakorlott sütők! Hókifli mitol lesz puha??
A videón látható kifli nálunk vaníliás kifli névre hallgat. A hókifli az lekvárral v. diós / mákos töltelékkel van alapból.
Egyébként be kell tartani a receptet, és aztán (kihűlés után) fémdobozban tárolni. Sokáig eláll, és puha marad.
De nem szabad ebből se kispórolni a vajat, mandulát....
Szilvalekvárral is finom! :)
Hidegen morzsoltad el a vajat a liszttel...??
puha v. olvasztott vajjal szerintem nem lesz jó....
Az omlós- ill. linzertésztáknál és mindig a késes robotgépben aprítom el a jéghideg vajat a liszttel morzsásra. És utána jön hozzá a tojás, tejföl, vagy ami kell.
SOha nincs probléma az omlóssággal.
Lehet az màs... De ez az lenne amit hàjas tészàbol is csinálják??
Diós, màkos, lekvàros töltelékkel és hónapokig is elàll. Isteni.
Régen lagzikba itt falunk ezek voltak az elsők között amit elkezdtek sütni a többszàzfős lagzikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!