Karajt hogyan kell sutni hogy zaftos es puha legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 18:49
1/4 anonim válasza:
Először fólia alatt, utána ha pirítani is akarod, akkor a végén fólia nélkül.
2/4 anonim válasza:
Jó az alufólia, de én körbe szoktam pirítani serpenyőben és utána készre sütni, úgy nem megy ki az összes nedvesség
3/4 A kérdező kommentje:
Oke az ezustfolia de nekem akkoris szaraz marad a karaj
2020. máj. 3. 19:54
4/4 anonim válasza:
Befűszerezed, mindkét oldalát hirtelen megpirítod, teszel rá 1 dl. vizet, és lassú lángon fedő alatt párolod és vársz.
Amikor már a víz elfőtt, és zsizseg a zsiradék, akkor fordítasz rajta egyet, 2 perc és kész.
Ettől puha lesz, nem szárad ki, de egy karaj soha nem lesz zaftos.
Ha zaftos hús kell, akkor vegyél tarját, abban is lehet nem zsírosat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!