A fehér spárgát hogyan kell elkésziteni, hogy ne legyen túl puha vagy túl kemény?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 18:46
1/3 anonim válasza:
El kell törni, ott fog elpattanni ahol már nem fás a szára!
8-10 percet előfőzni lobogó vízben aztán tetszés szerint lehet felhasználni pl. rakottasokba, tésztaételekbe, serpenyőben sütve stb. :)
2/3 anonim válasza:
Ez a legrészletesebb leírás
3/3 anonim válasza:
Én szoktam sütni spárgát: Egy tepsibe teszek alufóliát, hogy az kilógjon, hogy be lehessen az egészet csomagolni. az egész aljára teszek gépsonkát erre egy réteg meghámozott spárgát. csorgatok rá oliva olajat majd sót, sok borsot szórok rá. erre egy réteg vékonyra szeletelt normál sonka, aztán sajt. Becsomagolom és ca. 15 percre 180 fora előmelegített sütőbe teszem. Mikor ez lejárt kihúzom, felül kibontom, majd 200 fokra még 5 percre vissza teszem, hogy a sajt egy kicsit meg kezdjen barnulni. Így a spárga nem lesz szétfőve, de nyers sem. Kicsit ropog. Az íze pedig átjárja az egészet. Mi nagyon szeretjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!