Hogy legyen puhább a tortilla lapom?
Figyelt kérdés
nem szeretném sok olajban sütni és a tésztába sem tenni mert diétás ételnek készül de így nagyon keményre sikerül valamit nem teszek bele ami kell? Tk liszt meg víz ugye +só. Mi kell bele amitől puha lesz?2018. dec. 2. 17:15
1/5 anonim válasza:
Az olajtól lesz puha. Ha nem teszel bele készítsd több vízzel,a tk liszt több folyadékot vesz fel. Amikor összegyúrtad fedd le egy meglangyosított lábast, és hagyd pihenni 10-15 percet mielőtt kinyújtod.
3/5 anonim válasza:
Nem nem sok olajban kell sütni, hanem atom szárazon. Olajban jó hogy nem lesz puha...
Tegyél bele hangyányival több vizet, süsd szárazon, süsd gyorsan, és takard le!
Mindig ahogy megsült egy, egyből takard le, és így pakold egymásra.
Nincs ebben varázslat, a víztartalmának kell többnek maradnia.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, esetleg ha valakinek segít rájöttem, hogy sokáig sütöttem azért is keményedett meg, nagyon hamar kész van.
2018. dec. 3. 01:12
5/5 anonim válasza:
Én mindig megmelegítem egy száraz serpenyőben mielőtt megtöltöm, vagy bedobom pár pillanatra a mikróba, ezektől megpuhul rövid időre és könnyen felcsavarható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!