A mikrós rizs egészségtelen?
Főzni tanulgatok, és Fördős Zé oldalán láttam egy videóban, hogy hogyan lehet mikróban rizst készíteni. Egyszer el is készítettem, tényleg finom lett, de van valami hátránya annak, hogy mikróban készül? Hallottam ilyet hogy a sugarak meg stb miatt nem a legjobb választás, de nem tudom mennyi igazság van benne.
Köszi :)
Ipari hús amit nagy üzemben állítanak elő,tudományosan összeállított táppal etetve.
Egy példát kiemelnék: tápok szóját tartalmaznak. A szója fermentálás nélkül bél bántó hatással bír. Ezt tetézik,hogy génmódosított szóját tesznek bele,mart az olcsó. Nem természetes génkapcsolatokon kívül azért veszélyes,mert a génmödosítás célja a totális gyomírtó elviselése a cél. Tehát gyomirtóval szennyezett a szója. Totális gyomirtás célja a kissebb tőtávolság, nagyobb hektáronkénti hozam.
Ez a gyomírtó bekerül a jószágba majd onnan belénk és szépen kifejti hatását. Összetalálkozva másik vegyszerrel felerősödött hatással képes rombolni.
És még nem is beszéltünk az üdítők gyümölcs cukrátlról.
Hát akkor kellemes rettegést az ipari hústól! :)))
Tartasz otthon disznót a panel 8. emeleten? :D
És bevetetted a hálószobát búzával, paradicsommal, tökkel? :-D
Nem egészségtelen.
Én is sokat melegítek mikróban, és még köszönöm szépen, nem nőtt két fejem, hat kezem-lábam és nem világítok a sötétben. XD
Nekem van saját disznóim,kecskéim és szárnyasaim.
Mivel a mikrónak és a többi említett dolgoknak a hatása lassan és nem mindenkinél ugyan azzal a tünettel jelentkezik, ezért elutasítják az emberek.
Ez van.
Fő, hogy meg vagy győződve a saját okosságodról! :-DDD
Dunning-Kruger....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!