Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit reggeliztek ,és mi lesz a...

Mit reggeliztek ,és mi lesz a mai ebéd,mit főztök,süttök?

Figyelt kérdés

2020. okt. 25. 04:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Reggeli hurka, ebéd paradicsomos káposzta, kolbásszal!
2020. okt. 25. 05:38
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

Reggeli: sajtos, virslis, és csokis croassant, narancslé, kávé, tej

ebéd:tárkonyos raguleves, rántott hús, rántott hal, rántott karfiol, tejszínes-füstölt sajtos krumplipüré, párolt zöldség, tiramisu

2020. okt. 25. 05:53
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Reggeli: pirítós tejeskávé

Ebéd: zöldborsóleves, sült libacomb/töltött gomba, tört kurmpli, párolt zödlségek, káposztasaláta. desszertnek meg méhcsípés

2020. okt. 25. 06:57
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Reggeli valami a svédasztalról, szerintem mézes tejeskávé friss kiflivel. Ebéd passz.
2020. okt. 25. 07:13
 5/20 Lena7 ***** válasza:
83%

Huhh én reggelire vagy zabkását eszek banánnal vagy sütök tojást sonkával és zöldségekkel.

Ebédre sültcsirkemellet fogok sütni és mellé vagy csinálok egy kis krumplipürét vagy összedobok egy gyors salátát.

2020. okt. 25. 07:27
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

reggelire tükörtojás, sült szalonna, tejeskávé

ebédre maradék sonkás tészta meg majd valami sütit hozok a cukrászdából.

2020. okt. 25. 07:33
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Reggelire hagymas-paradicsom rántottát fogok enni. Ebedre egy szendvics esélyes -nálunk a vacsora a főétkezés- vacsorára rakott zöldbab lesz. Sütni kakaoscsigat akarok, blundel tésztából. Sosem csináltam még csak sima kelt tésztáét, remélem sikerül majd.
2020. okt. 25. 07:42
 8/20 anonim ***** válasza:
75%

Hotelben vagyok. A reggeli rántotta, tk kifli, paradicsom,1 szelet kalács, kávé volt.

Ebéd nem tudom mi lesz, de mivel vegetáriánus vagyok, gondolom rántott sajtot vagy valamilyen sajtot fogok enni krumplival/zöldségekkel.

2020. okt. 25. 07:57
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Körözött pirítóssal reggelire ebéd húsleves sült oldalas kenyérrel savanyúkáposztával .
2020. okt. 25. 08:13
 10/20 anonim ***** válasza:
77%

Reggeli: Rántotta valami savanyúsággal.

Ebéd: Paprikás krumpli és halászlé.

2020. okt. 25. 08:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!