Hogy kell pudingot csinálni nem porból?
Sodóra gondolsz, ami tojássárgája és tej?
Mert ha igazi pudingra akkor vagy por vagy keményítőt adsz cukorhoz, és ugyanott vagy mint a por, az leginkább keményítőbol áll.
Nem tudom milyen pudingot ettél Angliában, de a britek talán legismertebb pudingja az a Karácsonyi puding.
Itt egy link, bár ez nem az eredeti recept, mert az ennél jóval bonyolultabb és összetettebb a készítési módja. Van valahol egy szakácskönyvem, ott megvan az eredeti recept.
De ha te akarsz pudingot készíteni, akkor valóban kukoricakeményítő kell hozzá.
Amit a 3-as felhasználó írt, ott azért van kétszer, mert tej, liszt, csokoládé, ez egyszer a csokipuding, másodszor meg tej liszt vanília, az meg a vanília puding, csak ugye kimaradt a tojás.
Itt egy vaníliapuding recept:
De gondolom, te nem ilyet ehettél Angliában.
Itt van két link, ami talán elfogadható, mint kifejezetten angol puding:
#9: Angliában is ismerik a főzött pudingot, ez megy a trifle-be is.
Csak van, aki a tojásos változatot főzi, van, aki pedig tejszínnel, tojás nélkül.
Szerintem nem a sütőben készült angol pudingra gondolt. Bár ezt ő tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!