Pudingot hogy lehet kicsit "keményebb" állagúra csinálni?
Figyelt kérdés
Palacsintába szeretném tölteléknek, és nem szeretném hogy orrba-szájba az folyjon..:D Vajat tegyek bele? Esetleg kevesebb tejet?2014. ápr. 23. 18:16
1/5 anonim válasza:
Kevesebb tejjel csinálom én és nem folyik akkor.
2/5 anonim válasza:
Tegyél bele még egy zacsi puding port.
3/5 anonim válasza:
1 cs puding 3 deci tejjel tökéletes állagú palacsintába is.
4/5 anonim válasza:
több puding / kevesebb tej, esetleg picit tovább is fözöd
5/5 anonim válasza:
Hidegen kikeverhetőt és tej helyett tejszinnel szoktam felverni, sűrű lesz és nagyon finom, főzöttet kevesebb tejjel, de jobb a hidegen kikeverhető palacsintába és piskótába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!