Hogyan kell csinálni a vanília pudingot hogy ne kocsonyásodjon be ha kihűl?
Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 16:25
1/5 A kérdező kommentje:
Úgyhogy hígabb sodó szerű legyen.
2018. nov. 9. 16:25
2/5 anonim válasza:
Dupla adag tejjel készítsd, akkor mártás állaga lesz. (Ha ez a cél.)
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi
Igen, ez a cél, aranygaluskához lesz.
2018. nov. 9. 16:29
4/5 anonim válasza:
Veszel házi krémes krém port, azzal még főznöd sem kell.
Annyira tök jól be lehet állítani az állagot a megfelelő tej mennyiségével, hogy sodónak abszolút jó.
5/5 anonim válasza:
Szoktam csinálni ebből a ház krémes krémből rizses sodót.
Veszek puffasztott rizst, összetördelem kissé a karikákat és felöntöm a hígabbra készített krémmel. Fél óra múlva már kitűnő nasi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!