Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csinálni a vanília...

Hogyan kell csinálni a vanília pudingot hogy ne kocsonyásodjon be ha kihűl?

Figyelt kérdés

2018. nov. 9. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgyhogy hígabb sodó szerű legyen.
2018. nov. 9. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dupla adag tejjel készítsd, akkor mártás állaga lesz. (Ha ez a cél.)
2018. nov. 9. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Oké, köszi

Igen, ez a cél, aranygaluskához lesz.

2018. nov. 9. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Veszel házi krémes krém port, azzal még főznöd sem kell.

Annyira tök jól be lehet állítani az állagot a megfelelő tej mennyiségével, hogy sodónak abszolút jó.


[link]

2018. nov. 10. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam csinálni ebből a ház krémes krémből rizses sodót.

Veszek puffasztott rizst, összetördelem kissé a karikákat és felöntöm a hígabbra készített krémmel. Fél óra múlva már kitűnő nasi lesz belőle.

2018. nov. 10. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!