Már csak pár napom van! Jó torta lesz ez így?
Puding helyett nem tudnál csinálni valami normális krémet, vagy tölteléket?
De ha nem tudsz sütni, az sem baj, tegyél bele pudingot, anyukád így is nagyon fog örülni, mert tőled kapja!
Isten éltesse sokáig!:)
Szerintem sok lesz, igen, nagyon édes lesz, főleg ha nutellával kennéd be a tetejét.
Szerintem nagyon kezdőnek egy sima klasszikus gyümölcstortával, vaníliás pudingos krémmel nem nagyon tudnál mellélőni :) gyorsan kész is van.
A puncs pudingos nem rossz,csokival a tetején, de akkor csinálhatnál méteres kalácsot pl. az könnyű [link]
Készíts puncstortát,
Süss két db piskótát 3 tojásból az egyiket kettévágod, az alsó felét ráteszed egy tortatálra körbefogod a tortakarikával, megkened 5 dkg baracklekvárral az alsó lap tetejét.
A másik piskótát kockákra vágod.
Megforgatod a következő szirupban:
20 dkg baracklekvárt
1 db citrom és 1 db narancs levével
1 dl málna szörppel
10 dkg porcukorral felforralt,a tűzről levéve hozzáadsz
1 dl rumot
Apránként beleforgatod a piskótakockákat és ráhalmozod az alsó lapra
Megkened a felső lap alulra eső oldalát 5 dkg baracklekvárral és ráborítod tortára.
Ráteszel egy lapos tányért vagy a kapcsos tortaforma alját és egy súllyal gyengéden lenyomatod. (Én egy kilós lisztet vagy cukrot szoktam rárakni ) és kihűtöd.
Ha kihűlt bevonhatod fondanttal, vagy cukormázzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!