Rizses-vaníliás krémtúrót hogy lehetne házilag készíteni?
Lehet kapni a boltokban ilyent, és érdekelne, hogy házilag hogy lehetne ez kivitelezni?
Megfőzöm a rízst, utána simán csak belekeverem a túróba és teszek hozzá vaníliás cukrot?
Szia:)
Először is csinálj egy jó tejberizst.
Aztán krémtúrót.
Én úgy szoktam,hogy egy nagyon kis tejet összeturmixolok a túróval és egy az egyben olyan az íze,mint az igazi krémtúrónak.
Utána keverd össze a kettőt,ha egy kicsit lehűlt,majd vanília esszenciát vagy kivonatot adj hozzá.
Alaposan keverd össze és tedd be a hűtőbe.
ja és ne feledd el,hogy mind a kettőt a tejberizst ésa krémtúrót is ízesítsd.
Csak ne legyen túl édes,bár ha azt szereted,akkor jó.:)
Tehát amik kelleni fognak:
Tej
Túró
Rizs
Cukor
Só(csak egy csipet)
Vanília esszencia vagy kivonat.
A kivonat mindig drágább mert az az eredeti vanília.
De az esszencia is megteszi:)
És hidd el,nem kell bele pudingot tenned.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!